mycket sen sist...

Efter fartdagarna åkte jag till House of Pain här i Borlänge och fick hjälp av Leon att kolla till min höft. De vart ett smärtsamt möte men otroligt bra. Nu har jag lite att jobba på.

På kvällen startade Lallas monsterläger. Tyvärr hade jag order om att inte göra nåt fysiskt resten av den dagen för Leon så mitt pass blev lite jogg medans de andra dunkade trappintervaller med viktväst. De kliade i kroppen att vara med. Gymmet hägrade efter intervallerna och Lalla/Marren försökte riva ner apparaterna i tävlingen vem som var mest man. Avestagymmet hade tyvärr inte tillräckligt med vikten då Marren skulle göra sina benböj. Sjuk kille !

Lördagen stod jag på Intersport i Borlänge och hjälpte till med skidsaker först och främst One Way Stavar. De var otroligt tryck i butiken hela dagen.

Idag har jag istället haft ryggläge, svärmor, svärfar samt Kajsas mormor och morfar har varit på besök. Alltid lika trevligt.

Fick tillslut också av de sista däcket på bilen endast 4 fälgkors gick sönder och hade jag istället åkt direkt till Rolf Ericsson bil och pröjsat 195 kr som de tar för att skifta till vinterdäck hade jag tjänat 65 kr !! Skönt


Kommentarer
Postat av: Nordegrill

he sönder 4 st fälgkors?! hur fan är det möjligt?

Fan bryter man av ett fälgkors av ren stål jag då tycker jag du borde vunnit mestman-tävlingen.

2009-10-25 @ 20:43:39
Postat av: Hammer

Du har inte blandat ihop fälgkors och navkapslar då?

2009-10-25 @ 20:48:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0