100104 SM 5a

Var verkligen i valet och kvalet om jag skulle starta idag på SM masstart. Näsan var fortfarande lite täppt men ingenting mera. När dessutom termometern visade -19grader kändes starten ännu mer skeptiskt.

Iväg drar startfältet och jag lyckas ta ett fint vägval till första kontrollen. När spåren var helt okörda insåg jag rätt snabbt att resten var bakom på min gaffel. Vid 1a radion var jag först och in til varvning tillsammans med 1an och 2an i tävlingen (Gustav Nordström och Erik Rost).  Tyvärr kändes de inte alls så bra som jag trodde att åka. Kroppen var inte i slag. Åkte andra rundan också rätt ok och såg några av toppåkarna då och då. Sista rundan hade jag den lite längre varianten och tappade i tid. Luften går tyvärr ur lite när man inte kan vara med och matcha de bästa. Ett stort grattis till Nordström som körde taktiskt bra och Hammarbergs första individuella SM-medalj.

För min del kommer jag ta de väldigt lugnt imorgon och inte tävla. Känns de inte sämre kommer jag köra sprinten på onsdagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0