2 aug MCR

Igårkväll gjorde jag nog årets hittils jobbigaste träning/tävling. Medväga Competition Race.
Mjölksyran sprutade från första till sista andetag.
Under löpmomentet var snittet 98,5% av max och fortsätte i nästa samma stil på rullskidorna och cyklingen.


TT 20100901
 
Det var en stor skara athleter som hade samlats i Medväga under onsdagskvällen för att hoppats få en av startplatserna till Medväga CR 2010.
P g a den kraftiga publiktillströmningen med dubbla led längs banan fick bara 6 deltagare chansen att starta och en publikmagnmet som fick lämna centercourten redan innan start var Patrik Moris:
- Visst är jag besviken. Jag har laddat för det här sen i somras, så blir man snuvad på startplatsen bara halvtimmen innan start, snyftar Patrik innan han lommar iväg mot den ljusblå sponsorpassaten.
Race director Henriksson tillägger:
- Jag vet att Patrik är i form och en publikmagnetg som alltid bjuder på det lilla extra (senast backade han ju över sin fina MTB, som en del av showen som Patrik uttryckte sig. reds anm) Patrik har haft en bra sommar bakom sig, men hans inlines/rullskidskapacitet räcker inte riktigt till. Det skulle vara en ren trafikfara att släppa ut Patrik på bergebovägen.
 
På första sträckan visade direkt Granat att detta var djuråssonens afton genom att sopa hem löpningen upp till utsikten med 4 sek tillgodo på Henriksson.
Cedergren som dagen tilkl ära tagit ledigt från jobbet för att tokladda inför MCR imponerar stort genom att persa rejält med en tid på 4.23. 33 sek efter vinnaren granat. En sliten Elgesjö som laddat upp med en ny sorts 20h tävlingsuppladdning 3 dagar innan MCR, hamnade ytterliggare 2 sek efter Cedergren.
- Visst är jag nöjd medger Granat, men i startblocken var jag sen upp och hade nog kunnat plockat halvannan sekund där, fortsätter granat.
 
På rullskidorna visade granat återigen klass genom glida in på 3.33, 13 sek före henriksson och 22 ek före Elgesjö.
- Mina eagle sport har legat i ett 5-56 bad sen slutet av Maj så rullet var det inget fel på.
 
På de avslutande MTB sträckan punkterade Granat tävlingen redan å¨första varvet och kunde relativt ohotat trampa in som segrare i MCR 2010 inför ett massivt publikhav.
- Visst är jag nöjd med dagen medger Granat i den gråkalla Bergebokvällen, nu sätter jag upp nya mål inför vinmtern, men visst skulle det smaka att ta ytterliggare en victoria i MCR 2011, avslutar Granat.

Foto: Reidar Henriksson


Kommentarer
Postat av: Far

Grattis MCR mästaren!

2010-09-02 @ 17:49:45
Postat av: Anonym

2010-09-02 @ 17:50:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0